סיפורי דגים

סיפורי דגים
סדנת קולינריה בנושא דגים

מהן הסגולות המיוחסות לדגים, ומדוע מופיע הדג בקמעות רבים? מי היה הדג הממולא הראשון? מה ייחודו של מזל דגים, ואיך כל זה קשור לדג של שבת?

השף יוסי בן דיין, פרופ' אביגדור שנאן ופרופ' שלום צבר מזמינים אתכם לסדנה על הדג, טעמו ומשמעויותיו.
בסדנה נִמנה את הסימנים לזיהוי דג טרי, נדגים הכנת מתכוני דגים ממגוון מטבחים, ונכיר את ערכם של הדגים במטבח היהודי ואת משמעותם בספרות ובאמנות.

משך הסדנה: כשעתיים וחצי
הסדנא תתקיים בשני מועדים - ראו פירוט בהמשך הדף.
מספר המשתתפים מוגבל, מומלץ להירשם מראש.
בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה ירושלים

אירועים שהתקיימו

עוד בנושא