סדנה שנייה מתוך שתיים בעלות תוכן זהה.
שנהיה לראש ולא לזנבסדנה קולינרית בעקבות סימני ראש השנה
מהי רוביה? מדוע אוכלים ראש של דג או של כבש? למה משולים גרגרי הרימון? מה בין גזר לגזרות טובות? ומדוע אוכלים תמרים בראש השנה?
השף יוסי בן דיין והמשוררת וחוקרת עדות ישראל אסתר שקלים מזמינים אתכם לחוויה עיונית קולינרית בעקבות הברכות לשנה החדשה.
בסדנה נכין מתכונים יצירתיים הכוללים מאכלים שבהם מופיעים סימני החג, כגון רימון, סלק, לוביה (רוביה), דלעת, מנגולד ועוד.
משך הסדנה כשלוש שעות
התוכן בשתי הסדנאות זהה
בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה, ירושלים
עוד בבית אבי חי
סדר בוקר
וידאו
14.04.24
סדר בוקר
וידאו
15.04.24
אנגלית
וידאו
16.04.24
קבלת שבת: שירה, מדרש ושיחה לכבוד ל"ג בעומר
עם:
אנסמבל יגל הרוש, מיכה שטרית, אסתר רדא, הרבה תמר אלעד-אפלבום, עמיחי חסון
מתוך:
קבלת שבת; קצת אחרת
24.05
ו' |
13:30
סדר בוקר
וידאו
16.04.24
An Old-New Land: Theodor Herzl
עם:
Matti Friedman, Tamar Ish Shalom
25.06
ג' |
20:30
מדור לדור: ערב עיון לקראת שבועות לקהילת 'סדר בוקר'
עם:
פרופ' אביגדור שנאן, פרופ' ורד נעם, פרופ' יאיר זקוביץ ועוד
06.06
ה' |
16:00
זה לא אותו הבית: מרחב כתיבה, לימוד וזיכרון
עם:
דניאלה ספקטור, שי גיליס, יונתן בלומנפלד, עולש גולדברג, אילה דקל, שלומית נעים נאור, שרה בר יוסף
09.05
ה' |
19:00-22:00
סדר בוקר
וידאו
17.04.24
סדר בוקר
וידאו
18.04.24
מיתוסים וגיבורים - מחשבות לחג
פסח הוא הזדמנות לנדוד בין ההיסטוריה למיתוס, בין המציאות למציאות נפשית
פרויקט
17.04.24
מיוחדים
וידאו
21.04.24