בית אבי חי והבזאר הקולינרי במתחם התחנה הראשונה מציגים:
גיל חובב והשף ניר צוק במסע ספרותי בעקבות מתכונים, תבשילים ואוכל בספרות העברית.
במפגשי הסדנה יודגמו מאכלים המבוססים על המתכונים שבספרים, ויוגשו טעימות.
האוכל שיוגש במפגשים כשר.
מפגש שני: על האוכל ביצירתו של ח"נ ביאליק
בִּרְכַּת הַמָּזוֹן
בָּרוּךְ אֵל
אֲשֶׁר בָּרָא
דַּיְסָה בְּחָלָב
מְלֹא הַקְּעָרָה,
וּלְקִנּוּחַ
גַּם תַּפּוּחַ.
בַּמֶּה, בַּמֶּה
נוֹדֶה לוֹ? –
בָּרוּךְ הוּא
וּבָרוּךְ שְׁמוֹ!
בית אבי חי והבזאר הקולינרי במתחם התחנה הראשונה מציגים:
גיל חובב והשף ניר צוק במסע ספרותי בעקבות מתכונים, תבשילים ואוכל בספרות העברית.
במפגשי הסדנה יודגמו מאכלים המבוססים על המתכונים שבספרים, ויוגשו טעימות.
האוכל שיוגש במפגשים כשר.
מפגש ראשון: סנדוויץ' סתתים וזביונה
על האוכל ביצירתו של מאיר שלו
רביעי | ג באדר ב | 5.3 | 19:00
מפגש שני: צַפִּיחִיּוֹת בִּדְבַשׁ וְאֶסְפּוֹגִים מְתוּקִים
על האוכל ביצירתו של ח"נ ביאליק
רביעי | כד באדר ב | 26.3 | 19:00
מפגש שלישי: קובנה ובורקס
על אוכל בספרות הירושלמית
רביעי | כג בניסן | 23.4 | 19:00
הסדנה תתקיים בבזאר הקולינרי במתחם התחנה הראשונה // משך כל מפגש כשעתיים
למעוניינים, לפני כל מפגש בשעה 18:30 יתקיים סיור מקדים בבזאר הקולינרי
מחיר: 80 ₪ למפגש, סטודנטים 50 ₪, מחיר לסדרה כולה: 200 ₪
המכירה בקופות בית אבי חי ובבזאר הקולינרי במתחם התחנה הראשונה.