אלוף בצלות ואלוף שום

אלוף בצלות ואלוף שום
סדנה קולינרית
על טעם וריח אפשר וכדאי להתווכח. מאז ומעולם נחלקה האנושות לשני מחנות: אוהבי השום והבצל ואלה שלא. מה יש בטעמם של השום והבצל שמעורר את בלוטות הטעם והדמע? מדוע חשקו בני ישראל במדבר דווקא בשומים ובבצלים של ארץ מצרים, והאם כך תיבלו את המן?

השף יוסי בן דיין ופרופ' אביגדור שנאן מזמינים אתכם לסדנה קולינרית-עיונית בעקבות ריחם וטעמם של הבצל והשום. 

משך הסדנה כשעתיים וחצי
מחיר: 60 ₪, סטודנטים: 30 ₪

בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה, ירושלים

עוד בנושא