סדנה שנייה מתוך שתיים אשר תוכנן זהה.
ראו פירוט בראש הדף.
סדנה קולינרית
על טעם וריח אפשר וכדאי להתווכח. מאז ומעולם נחלקה האנושות לשני מחנות: אוהבי השום והבצל ואלה שלא. מה יש בטעמם של השום והבצל שמעורר את בלוטות הטעם והדמע? מדוע חשקו בני ישראל במדבר דווקא בשומים ובבצלים של ארץ מצרים, והאם כך תיבלו את המן?
השף יוסי בן דיין ופרופ' אביגדור שנאן מזמינים אתכם לסדנה קולינרית-עיונית בעקבות ריחם וטעמם של הבצל והשום.
משך הסדנה כשעתיים וחצי
מחיר: 60 ₪, סטודנטים: 30 ₪
בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה, ירושלים
עוד בבית אבי חי
Parashat Tazriah | The Link Between the Kohen and Am Israel
עם:
Rabbi Shai Finkelstein
אנגלית
וידאו
09.04.24
סדר בוקר
וידאו
14.04.24
סדר בוקר
וידאו
15.04.24
אנגלית
וידאו
16.04.24
קבלת שבת: שירה, מדרש ושיחה לכבוד ל"ג בעומר
עם:
אנסמבל יגל הרוש, מיכה שטרית, אסתר רדא, הרבה תמר אלעד-אפלבום, עמיחי חסון
מתוך:
קבלת שבת; קצת אחרת
24.05
ו' |
13:30
סדר בוקר
וידאו
16.04.24
An Old-New Land: Theodor Herzl
עם:
Matti Friedman, Tamar Ish Shalom
25.06
ג' |
20:30
מדור לדור: ערב עיון לקראת שבועות לקהילת 'סדר בוקר'
עם:
פרופ' אביגדור שנאן, פרופ' ורד נעם, פרופ' יאיר זקוביץ ועוד
06.06
ה' |
16:00
זה לא אותו הבית: מרחב כתיבה, לימוד וזיכרון
עם:
דניאלה ספקטור, שי גיליס, יונתן בלומנפלד, עולש גולדברג, אילה דקל, שלומית נעים נאור, שרה בר יוסף
09.05
ה' |
19:00-22:00
סדר בוקר
וידאו
17.04.24
סדר בוקר
וידאו
18.04.24
מיתוסים וגיבורים - מחשבות לחג
פסח הוא הזדמנות לנדוד בין ההיסטוריה למיתוס, בין המציאות למציאות נפשית
פרויקט
17.04.24
מיוחדים
וידאו
21.04.24