סדנה ראשונה מתוך שתיים אשר תוכנן זהה.
ראו פירוט בראש הדף.
סדנה קולינרית
על טעם וריח אפשר וכדאי להתווכח. מאז ומעולם נחלקה האנושות לשני מחנות: אוהבי השום והבצל ואלה שלא. מה יש בטעמם של השום והבצל שמעורר את בלוטות הטעם והדמע? מדוע חשקו בני ישראל במדבר דווקא בשומים ובבצלים של ארץ מצרים, והאם כך תיבלו את המן?
השף יוסי בן דיין ופרופ' אביגדור שנאן מזמינים אתכם לסדנה קולינרית-עיונית בעקבות ריחם וטעמם של הבצל והשום.
משך הסדנה כשעתיים וחצי
מחיר: 60 ₪, סטודנטים: 30 ₪
בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה, ירושלים
עוד בבית אבי חי
קבלת שבת: חמישי בערב לקראת שבת
עם:
אנסמבל יגל הרוש, לאה שבת, אביב בכר, הרבה תמר אלעד־אפלבום
מתוך:
קבלת שבת; קצת אחרת
16.01.25
ה' |
20:00 פתיחת דלתות, 20:30 תחילת המופע
מיוחדים
וידאו
20.11.24
סדר בוקר
וידאו
20.11.24
סדר בוקר
וידאו
21.11.24
סיור ושיח גלריה: מבית האמנים לבית אבי חי
עם:
חדוה אבוחצירה מרש
17.01.25
ו' |
10:00-12:15
שיח גלריה: בין אודסה, פריז וירושלים
עם:
חדוה אבוחצירה מרש
14.02.25
ו' |
10:00
סדר בוקר
וידאו
24.11.24
The November 2024 Elections and American Jews
עם:
Prof. Adam S. Ferziger
אנגלית
וידאו
24.11.24
סדר בוקר
וידאו
25.11.24
מוזיקה
וידאו
25.11.24
שיח גלריה: נשים ביצירת פיקאסו וליטבינובסקי
עם:
חדוה אבוחצירה מרש
07.03.25
ו' |
10:00